maanantai 13. tammikuuta 2014

Tilannekatsaus, kun viitisen vuotta on vierähtänyt leikkauksesta...

Huh, onko siitä tosiaankin jo yli viisi vuotta?! Aika menee niin nopsaan.

Noh, "yleisön pyynnöstä" otin viimeinkin kuvat tisseistä, niin näette tekin minkälaiseksi tilanne on tasoittunut muutamassa vuodessa.

Viimeiseen pariin vuoteen en ole huomannut enää oikein minkäänlaisia muutoksia rintojen koostumuksessa. Ainoastaan sen huomaa, että lihoessa/laihtuessa tissien muoto hieman vaihtelee (enemmän/vähemmän "täytettä").

Arpiin en ole juuri kiinnittänyt tarkemmin huomiota, mutta nyt kun niitä katselen ja tunnustelen, niin ovat ne kyllä vaaleammat ja pehmeämmät, kuin pari vuotta sitten. Eli kyllä sitä paranemista vaan tapahtuu vielä vuosienkin jälkeen.

Mutta tässä tuoreet otokset:




Ylempi kuva on otettu kädet ylhäällä, joten siksi tissit näyttävät paljon terhakkaammilta. ;)
Alempi kuva on otettu taasen "normaalitilassa" ja huomaakin paremmin tuon luonnollisen muodon eli vähän hakee sivuille (tämä aiemmin postauksissa ilmaisemani Väyrys -efekti) ja vasen nänni on hieman alempana kuin oikea... mutta nämä on niitä ns. pikkuvikoja.

Näillä siis mennään! :)

6 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttävät :) Olen tässä viime viikkoina etsinyt näitä blogeja, koska itselläni pienennysleikkaus edessä ilmeisesti huhtikuussa.
    Olen viisiymppinen, joten jo on aikakin päästä eroon ylimääräisestä etupainosta. Kävin vartavasten liiviliikkeessä mittauttamassa kokoni - tulos oli 70/75J. Siis J! Oikea kantakirjalehmä :) Olen yrittänyt tunkea D-kuppiin, jotta vaikutelma olisi pienempi. Ja ehkä tehnyt juuri väärin.
    Pitäisi saada pudotettua painoa esim. viisi kiloa ennen leikkausta. Olen normaalipainon ylärajoilla, mutta koska haluaisin painoa lähemmäksi normaalipainon alarajaa, painoa pitäisi kaiketi tiputtaa nyt, eikä leikkauksen jälkeen. Onko sinun painosi vaihdellut operaation jälkeen ja jos, kuinka on vaikuttanut rintojen muotoon?

    Aurinkoista kevään jatkoa!

    VastaaPoista
  2. Minäkin eksyin sivuille, koska tällaisia vertaistukia ei ole täällä netissä liikaa tarjolla. Tänään sain lähetteen tk:sta eteenpäin. Nyt täytyy aloittaa ankara painonpudotus, sillä kiloja on kertynyt 167/81kg. kiitos tästäblogista.

    VastaaPoista
  3. Pahoittelut vastaamisen kestämisessä.

    Painoni on vaihdellut tässä viidessä vuodessa jotakin +-5 kg suuntaan ja toiseen, leikkauksen aikaan painoin n. 66kg (163cm pitkä) ja sen jälkeen paino on sahaillut edes takas. Painon ollessa lähempänä 60 kiloa huomasi selvästi, miten "täytteet" vähenivät rinnoissa. Eivät rinnat varsinaisesti sen enempää roikkuneet, mutta liivit tuntuivat vaan huomattavasti väljemmiltä.

    Nyt taas, kun paino huitelee 70kg:n paikkeilla, niin tissit ovat paljon pinkeämmät, kun rasvakudosta on enemmän täytteenä. Varsinaisesti muoto ei kuitenkaan juurikaan muutu, vaikka paino vähän vaihtelisikin... :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos vastauksesta! Olen tuo ensimmäisen kommentin kirjoittaja.

    Leikkaus tehtiin reilut neljä viikkoa sitten - ja toinen leikkaus reilu viikko sitten. Ei mennyt toipuminen aivan nappiin, haavat tulehtuivat, aukesivat ja "onteloita" tuli kainaloarpiin. Joten oli uusi operaatio edessä. Jospa tämä nyt menisi paremmin tällä toisella kierroksella ja haavat pysyisivät kiinni ja terveenä.
    Leikkausta en ole katunut, vaikka toipuminen on ollut kivuliasta ja hidasta noiden komplikaatioiden vuoksi.
    Aurinkoista kesänjatkoa!


    VastaaPoista
  5. Hei, mulle tehtiin rintojenpienennysleikkaus neljä viikkoa sitten. Olen 30v, kahden pienen lapsen äiti ja rintojen koko ennen leikkausta oli 80H. Olen 176 cm pitkä mutta siltierittäin isorintainen.

    Massaa poistettiin 1008g ja 1037g rinnoista. Kivasti on mennyt ja olin just tänään kirurgin luona tarkastuksessa. Vähän on haava vasemman rinnan alla auki siinä risteyskohdassa ja oikean rinnan nännipihan reuna auki, mutta uudet ohjeet saatu kotihoitoon ja kahden viikon päästä haavahoitajalle kontrolliin. Nyt jo huomaa hartiakipujen hävinneen, ihan uskomatonta!!

    Hyvän näköiset muuten noi sun rinnat nykyään, kiinnosti kun ei tiedä miltä omat tuleva näyttämään. Saiskohan hämeessäkin jotain laserhoitoa noihin arpiin? Pitääpä kysäistä kun elokuussa näen kirurgin uudelleen. Vielä näkyy niin selvästi. Ja kiitos kun olet laittanut paljon tietoa blogiisi, itse ei olisi aika riittänyt tuommoiseen :D

    VastaaPoista
  6. Luulen, että ainakin osittain nuo tulehtumiset ja muut komplikaatiot johtuivat siitä, että jouduin kotipaikkakuntani resurssipulan ja hoitotakuun toteutumattomuuden vuoksi leikattavaksi "ostopalveluna" monen sadan kilometrin päähän toiseen sairaalaan. Leikkauksen jälkeen samainen automatka kotiin. Ko. sairaalan epikriisissä mainittiin "ei jälkikontrollia", joten melkein käy kateeksi, kun luin Emilian kommentin, jossa kerroit käyneesi kirurgilla kontrollissa ja että myös toinen kontrolli on tulossa. Erittäin hienoa, että noin toimitaan - ainakin osissa sairaanhoitopiirejä. Itse jäin melkolailla omilleni ja todesta otettiin vasta, kun haavat olivat todella pahan näköiset ja repsahtaneet.

    VastaaPoista