perjantai 1. elokuuta 2008

Pienentyä pitäisi muualtakin, kuin rinnanympäryksestä...

Ennen tuota leikkausta pitäisi pudottaa painoakin jonkin verran. Olisi jees, jos ois kroppaansa/painoonsa mahdollisimman tyytyväinen pienennykseen mentäessä, koska leikkauksen jälkeen ei olisi suotavaa pahemmin laihduttaa (tissit kaiketi kutistuisivat entisestään...) Mutta en tässä mihinkään ihannepainoon ehdi enää laihduttaa; olettaen, että pääsen leikkaukseen joskus syyskuussa. Mutta kaikki mitä nyt saa kropasta karistettua on vaan plussaa! Että kauhea tsemppi vaan päälle. :)

Lähtötilanne mulla oli pari viikkoa sit 70,9kg, pituus 163cm, BMI 26,7 (pahimmillaan paino oli jotain 74kg keväällä) ja tänä aamuna vaaka näytti 69,2kg (BMI 26). Eli vajaassa parissa viikossa on lähteny 1,7kg, eli ihan jees. Toivottavasti jatkuukin yhtä hyvin. Kunhan nyt sais itsensä edes normaalipainoiseksi ennen pienentymistä, ettei olisi sit työstettävää niin paljon. Toisaalta, ei mua kauheesti haittaa, vaikka tissit vielä vähän pieneniskin leikkauksen jälkeenkin. Oon niin lopen kyllästynyt näihin löllö-lolloihin, jotka hytkyy ja tytisee tossa. Liikunta on ihan hanurista, kun on tollainen painolasti. :-/ Ehkä vois leikkauksen jälkeen harkita jopa juoksuakin pitkästä aikaa! =)

Tjoop, ajattelin vuodattaa tänne blogiin näitä mun laihdutusjuttuja nyt ainakin siihen asti, kun pääsen leikkaukseen. Sen jälkeen vuodatan sitten tissi-juttuja enimmäkseen. ;) Ja jotenkin helpompi pysyä ruodussa syömisten sun muiden suhteen, kun joutuu jollekin/johonkin "tilittään" tekemisiään. ;) ei kehtoo sortua mässäilyihin, kun hävettäis liikaa kirjoittaa omasta luonteen heikkoudestaan tänne kaikkien miljoonien lukijoiden silmien alle... kröhöm, kun ois edes yksi lukija. XD No mut anyways, näin aion tehdä, luki tätä sit joku tahi ei. Onpahan ainakin dokumentoituna sitten jos joskus miettii ja ihmettelee, että mitenkä ne hommat menikään...

Että sellaista tänään.

Ei kommentteja: